Referencer

Her vises et meget lille udpluk af vore referencekunder samt udtalelser fra både institutioner og personale. Vi har flere tusinde brugere hver dag og masser af glade kunder. Kontakt os gerne for at høre om flere referencekunder.

Med Omsorgsbemanding sparer institutionerne tid og penge på den daglige vagthåndtering, samtidig med de får en unik rekrutteringskanal.
Omsorgspersonalet får alle vagter i deres App og kan tilbyde sin arbejdskraft til hele institutionen, og ikke kun én afdeling ad gangen.
Medarbejderne er meget glade for den gratis App, hvor i det er utrolig nemt at anmode om vagter, overskue sine godkendte vagter, sende godkendte vagter til sin personlige kalender m.m. og fordi de ikke længere skal tage telefonen og besvare SMS'er for at få vagter. Det giver mere ro i hverdagen.

Omsorgsbemaning er relevant for en bred vifte af omsorgs- og sundhedsinstitutioner f.eks. plejehjem, hjemmepleje, hospitaler, opholds- og bosteder, interne vikarkorps, daginstitutioner, psykiatri, og alle private og kommunale sociale tilbud med mere. Kontakt os hvis du vil vide mere om vores referencekunder eller bede om et møde. Kontakt os på telefon: 21 53 20 09 eller på mail kontakt@omsorgsbemanding.dk


Udtalelser fra Institutioner

”Udover at systemet er super smart, så har jeg også fået 3 nye medarbejdere inden for en måned.”

Lena Arndtzen, Afdelingsleder

”Vores medarbejdere er meget glad for deres Omsorgsbemanding App. Som de siger, så behøver de ikke længere at tage telefonen for at få en vagt. De kan booke vagter 24 timer i døgnet, og ofte udsender jeg vagter om eftermiddagen, fordi jeg ved mange medarbejdere sidder hjemme om aftenen i App'en og anmoder om vagter."

Camilla Flecks Malther, Koordinator

”Ved at vi nemt kan få fat i vore vikarer og medarbejdere sparer vi meget tid. Vi bruger færre vikarbureautimer og sparer derved penge.”

Anette Schlage, Planlægger

”Før Omsorgsbemanding havde vi ikke et IT-system til at booke vagter med. Der sad vi fysisk med telefon, papir og blyant. Vi havde fået et par dyre tilbud, som bl.a. betød at vi skulle sortere i hvilke medarbejdere vi ville oprette, da prisen var afhængig af antallet oprettet. Med Omsorgsbemanding har vi ikke det problem, da alle kan oprette sig gratis og vi får derfor et større antal medarbejdere at sende vagter til. Vi har oprettet alle vikarer og fastansatte som ønsker at arbejde flere timer og kommer dermed i kontakt med alle på én gang, og i sidste ende får jeg dækket mine vagter langt oftere nu. Og oven i købet har vi sparet en masse penge på en billigere licens.”

Camilla Flecks Malther, Koordinator

”Vores medarbejdere tilbydes flere vagter, da de har mulighed for at tage vagter i alle afdelinger i huset. Det har vi bl.a. haft stor glæde af i sommerferien, hvor vi kun har brugt enkelte vagter fra eksterne vikarbureauer.”

Gitte Pedersen, Ressourceplanlægger

”Jeg sparer virkelig meget tid ved at anvende Omsorgsbemanding. Før kunne jeg bruge timer på at ringe eller skrive sms'er, og det var svært at holde styr på hvem som havde svaret hvad, til hvilken vagt. Nu kan jeg sænke skuldrene og sende vagter ud, også måneder ud i fremtiden, og kan mere roligt se anmodningerne fra personalet løbe ind.”

Camilla Flecks Malther, Koordinator

”Det jeg synes er det geniale i Omsorgsbemanding er, at vores ledere lægger vagterne ud der er ledige; de kan lægge alt ud i god tid, og de kan lægge noget ud akut. Vores egne vikarer og medarbejdere byder ind på de vagter de kan tage, og i sidste ende er det lederen som beslutter, hvem som får vagterne. Så man i forhold til faglighed, kvalitet samt hvordan personen kender huset, vælger den helt rigtige og mest kvalificerede til opgaven.”

Henriete Amalie Siff Thomsen, Centerleder

”Via Omsorgsbemanding får jeg ofte anmodninger fra omsorgspersonale jeg ikke i forvejen kender. Normalt udsender jeg mine vagter 'lukket', men fra tid til anden så markerer jeg dem 'åbne'. Det medfører at jeg får anmodninger fra omsorgspersonale som jeg ikke kender, og så på sigt indbyder jeg dem til en samtale og hvis samtalen går godt, får de en kontrakt.”

Camilla Flecks Malther, Koordinator

”Vores personale synes det er dejligt nemt. De får en notifikation og kan logge ind når det passer dem. De bliver ikke længere forstyrret af, jeg ligger og ringer, og kræver et svar nu og her. Så både personalet og lederne forstyrrer hinanden mindre.”

Anette Schlage, Planlægger

”Tidligere blev der brugt meget tid på at skrive lange sms´er til medarbejderne med ledige vagter, at holde styr på hvor mange vagter der var dækket og hvilke der stadig manglede dækning. Nu får jeg hurtigt et overblik ved at slå op på kalenderfunktionen.”

Susanne Henriksen, Afdelingsleder

”Jeg oplever at arbejdsmiljøet omkring vagthåndteringen er blevet mere rolig. Både for mig selv men også for personalet. Jeg udsender vagter og personalet tager stilling til dem, når det passer dem. Det hele struktureres af Omsorgsbemanding og vi undgår en hel masse forstyrrelser og afbrydelser.”

Camilla Flecks Malther, Koordinator

”Omsorgsbemanding er nemt og overskueligt at arbejde i. Og det er det også for medarbejderne, som nemt logger ind og kan anmode vagterne direkte fra telefonen. Det skal være et system som er let spiseligt, og det er Omsorgsbemanding.”

Anette Schlage, Planlægger

”Det er nemmere for medarbejderne via app’en at svare på en vagt, da vi tidligere har oplevet at de ikke havde mulighed for at svare et opkald når vi ringede til dem. Alle får samme mulighed for at anmode om vagten, og ikke kun den der først siger ja i rækken af telefonopringninger.”

Gitte Pedersen, Ressourceplanlægger

”I et stort hus som vores, er der rigtig mange vikarer som er ansat i forskellige afdelinger. Systemet gør det lettere at låne fra afdeling til afdeling, da vikarerne selv kan byde ind på vagter fra hele huset.”

Susanne Henriksen, Afdelingsleder

”Som planlægger er det rart at jeg selv kan vælge om jeg kun vil se de vagter jeg selv har lagt ind, eller om jeg vil se alle de vagter som også er lagt ind af områdelederene.”

Anette Schlage, Planlægger

”Der har været tradition for at vores faste medarbejdere, mange er på deltid, tager nogle ekstravagter engang imellem, ligesom vi altid har tilknyttet flere timelønnede vikarer. Det kan være et stort arbejde for vores ledere at hele tiden kontakte og huske hvem der vil have hvad, og man når ikke ud til alle fordi man har travlt. Der hjælper Omsorgsbemanding os.”

Henriete Amalie Siff Thomsen, Centerleder

”Vi har mulighed for nemt at følge hvor mange vagter, den enkelte har taget, hvilket er godt i forhold til udbetaling af f.eks. G-dage. Vi betaler nu nærmest ingen G-dage længere.”

Gitte Pedersen, Ressourceplanlægger

”Jeg håber der kommer endnu flere omsorgscentre, plejehjem og lignende på Omsorgsbemanding, fordi det giver endnu flere muligheder for at vi alle får egne vikarer ind, i stedet for de dyrere fra bureauerne.”

Anette Schlage, Planlægger

”Historikken i systemet gør at jeg altid har dokumentation for at vikarerne selv har ønsket vagterne, så der ikke opstår misforståelser hvis de ikke møder op til den planlagte vagt.”

Susanne Henriksen, Afdelingsleder

”Hvis dem der plejer at bestille vagter ikke er på job, så hjælper Omsorgsbemanding rigtig meget, fordi det giver et hurtigt overblik over hvad der er bestilt, i stedet for at man skal lave en mundtlig, eller en meget lang skriftlig afhandling om, hvilke vagter som er taget og ikke-taget og hvem som er spurgt og ikke-spurgt.”

Henriete Amalie Siff Thomsen, Centerleder

”Udover at vi med Omsorgsbemanding kan hjælpe hinanden ved at dele hinandens vikarer på tværs, så får vi også noget ny inspiration til hvordan tingene løses andre steder.”

Anette Schlage, Planlægger

”Da vi startede med Omsorgsbemanding var vi tre timekoordinatorer. Nu klares al timekoordinering af én koordinator, og de to som er uddannet sygeplejersker er frigivet til omsorg og pleje, fordi Omsorgsbemanding strukturerer og effektiviserer processen.”

Gitte Pedersen, Ressourceplanlægger

”Omsorgsbemanding hjælper os med at spare penge. Vi har kun den pose penge vi nu engang har. Med Omsorgsbemanding bliver vi mere effektive.”

Anette Schlage, Planlægger

”Vores medarbejdere tilbydes flere vagter, da de har mulighed for at tage vagter i alle afdelinger i huset. Det har vi bl.a. haft stor glæde af i sommerferien, hvor vi kun har brugt enkelte vagter fra eksterne vikarbureauer.”

Gitte Pedersen, Ressourceplanlægger

”De fleste af vore medarbejdere er på deltid. Med Omsorgsbemanding kommer vi lettere i kontakt med de medarbejdere og timelønnede vikarer som ønsker at tage flere vagter, og vi får derved altid vikarer som kender vores beboere og hus.”

Henriete Amalie Siff Thomsen, Centerleder

”I kommunen blev det afprøvet at oprette sit eget vikarkorps for nogle år tilbage. Det gik ikke, og det var blandt andet fordi de ikke havde et system som Omsorgsbemanding.”

Anette Schlage, Planlægger

”Systemet gør det lettere for mig at planlægge længere frem, ex når jeg skal på ferie eller hen over helligdage.”

Susanne Henriksen, Afdenligsleder

”Vi har et dyrt vikarbureau, det er alle vikarbureauer jo, selvom man forsøger at handle priserne ned, så dem vil vi gerne bruge så lidt som muligt, hvilket Omsorgsbemanding hjælper os med.”

Henriete Amalie Siff Thomsen, Centerleder

”Omsorgsbemanding sparer os meget tid på booking af medarbejdere til ledige vagter samt bevirker at vi effektivt bruger vores egne ansatte på få timer og timelønnede. De kender huset og det giver større tryghed for borger, pårørende og os selv, ansvaret for opgaveløsningen er også på et helt andet niveau.”

Gitte Pedersen, Ressourceplanlægger

”I dag, hvor vi har mobiltelefoner, SMS’er og så videre, så kan lederne sende SMS’er ud til alle vikarerne om at ’nu er der en vagt’ osv. Og så skal lederne sidde og holde øje med hvem har svaret, og hvem har ikke svaret, midt i alt det andet arbejde de laver, møder med mere. Det er meget stressende for lederne, og det har de virkelig givet udtryk for overfor mig de senere år. De synes det er blevet et kæmpe pres, og kan føle at de nærmest ikke laver andet. Med Omsorgsbemanding lettes dette pres og systemet holder styr på hvem som har anmodet vagterne.”

Henriete Amalie Siff Thomsen, Centerleder

Udtalelser fra Personale

"App'en er virkelig god og effektiv. Den gør det let at overskue sine vagter.
Det er super nemt at anmode om vagter.
Det er super fedt at man kan overskue alle vagter i hele huset, og dermed byde ind på dem.
App'en er så overskuelig at alle aldersgrupper kan finde rundt i app'en.
Farverne giver super god mening. Blå så er vagten åben, Grøn så har du fået vagten, Gul så er den i proces, og Rød så er vagten givet til en anden."

Dina El Oumrani, Omsorgsperson

Omtale i pressen

Omsorgsbemanding er omtalt i nichemediet dinplejesektor.dk.
Læs hvordan en kunde, som har været kunde siden 2021, og kundes medarbejdere,
oplever at bruge Omsorgsbemanding i det daglige.

Find artiklen på dinplejesektor.dk, eller klik her.

Omsorgsbemanding er omtalt i Fagbladet FOA under rubrikken ‘DET VIRKER’.
Artiklen giver et godt indblik i, hvilken effekt et samarbejde med Omsorgsbemanding har.

Find omtalen på side 49 i Fagbladet FOA, Nr. 1 – 2021, eller klik her.

I forbindelse med indgåelsen af et strategisk samarbejde med en kommune med over 60.000 indbyggere, blev nedenstående pressemeddelelse udgivet.
Pressemeddelelsen giver et indblik i aftalens omfang.

Læs pressemeddelelsen ved at klikke her.