Hvordan virker Omsorgsbemanding?

Som omsorgsinstitution på Omsorgsbemanding, får du en unik adgang til både dit interne omsorgspersonale samt hele Danmarks omsorgspersonale. Du får mulighed for i ro og mag at oprette vagter både i nær fremtid, eller ved akut behov for bemanding. Samt at sikre bemandingen langt ud i fremtiden. Herved undgås den tidskrævende og frustrerende proces ved at kontakte et antal afløsere, som måske ikke svarer samme dag eller måske ikke svarer samme dag eller måske ikke kan tage vagten fordi de er booket til anden side.

Med Omsorgsbemanding kører processen uden du skal monitorere fremgangen. Du får advisering når vagter er anmodet. Og du kan til en hver tid se i dit kontrolpanel, hvilke vagter den kommende tid byder på.​

Det første du skal gøre er, at oprette din omsorgsinstitution, og derefter bede dit omsorgspersonale om at oprette sig også. Dernæst skal du oprette dine første vagter. Så vil vagterne blive sendt ud til dem som du ønsker. Det kan både være en gruppe du har lavet som indeholder dit internale omsorgspersonael, eller eksternt til det omsorgspersonale som ønsker at modtage vagter fra omsorgsinstitutioner i din geografi.

Som omsorgsinstitution med Mellem eller Stort abonnement, kan du let oprette grupper og vagt-skabeloner som letter dit arbejde yderligere. Desuden kan du i listen 'Omsorgspersonale', se hvilket omsorgspersonale der er på Omsorgsbemanding.