Hvordan virker Omsorgsbemanding set fra personalet?

Med Omsorgsbemanding får du en gratis App at arbejde med dine vagter i. Det gør at du kan undgå at skulle besvare endeløse SMS'er og opkald for at få vagter. Nu kan du i ro og mag anmode om vagter når det passer dig, og du kan tilmed også anmode om vagter med en kort besked. Du får også App notifikationer når der er nye vagter i dit Interesseområde, og notifikationer når der er nyt på vagter som du har anmodet om. Du får mulighed for at optimere din arbejdstid og –uge, ved at anmode om flere eller færre vagter fra uge til uge.

Er du ikke allerede ansat et sted, får du en unik adgang til åbne vagter på institutioner i hele landet. Det gør du ved at besøge menuen 'Søg i alle vagter' i App'en. Du får på Omsorgsbemanding mulighed for at tilbyde din kompetence på landsplan, hvad enten det er som Social-og sundhedshjælper, Social-og sundhedsassistent, Sygeplejerske, Jordemoder, Hjemmehjælper, Pædagog, Ufaglært omsorgspersonale, Studerende med flere.

Om du er medarbejder eller ej, er det første du skal gøre, at oprette dig via App'en som du finder ved at søge på 'Omsorgsbemanding' hvor du downloader dine App's. Du skal angive dit fagområde(r) samt vælge de Interesseområder du er interesseret i at få vagter i, og så kommer vagterne til dig. Når du er oprettet kan du i dit Kontrolpanel besøge siden med åbne vagter, for at se hvor der netop nu er åbne vagter.